Mijn favorieten

Over ons

Veertien jaar lang werkte Marijke Berrevoets als Bouwkundig en Binnenhuisadviseur. "Het bouwkundige deel vond ik heel leuk", vertelt ze, maar het gezeur er omheen was ik een beetje zat. In 2004 startte ze met de opleiding tot VBO-makelaar weer opgepakt en voltooid. Inmiddels werken zij nu met twee personen en zijn ze aangesloten bij de VBO als gediplomeerd Makelaar.

Haar ervaring als Bouwkundig en Binnenhuisadviseur komt Marijke goed van pas als makelaar. Het is een perfecte combinatie. Door mijn bouwkundige opleiding kan ik bouwkundig adviseren, de verkoopstyling van een woning op mij nemen én bemiddelen in aan- en verkoop. Marijke legt uit wat ze precies bedoelt met 'verkoopstyling':

De verkopende partij kan ik adviseren hoe de woning te verfraaien met zo weinig mogelijk middelen. Ik adviseer hen hoe ze de woning verkoop klaar kunnen maken.

Een aankopende partij kan ik ook adviseren door mijn ervaring als binnenhuisadviseuse. Deze partij kan bepaalde wensen hebben die niet terug te vinden zijn in het bezichtigde huis, maar die wel te realiseren zijn, soms zelfs eenvoudig.

Marijke gaat met een goed gevoel en vol vertrouwen aan de slag als makelaar. Dat vertrouwen moet je ook wel hebben, anders moet je er niet aan beginnen. En de concurrentie dan? Ik denk dat het goed is dat er eens een frisse wind over het eiland waait. Er zijn veel grote makelaardijen, maar deze worden steeds onpersoonlijker. Volledige aandacht en persoonlijkheid is belangrijk.

Ik begeleid de klanten persoonlijk van A tot Z.

Ik vind het belangrijk dat er een klik is en vertrouwen tussen de verkoper en mij. Vandaar dat ik begin met een vrijblijvend gesprek. Als de klik er is, vindt er een waardebepaling plaats.

 

Laura Berrevoets (21 jaar) vanaf jongs af aan wilde ik al makelaar worden en was dit ook mijn doel om zo snel mogelijk aan de slag te gaan, met 16 jaar begon ik aan het MBO 4 als administrateur en heb dit in drie jaar gehaald, sinds september 2016 begonnen als HBO studerend makelaar aan het VBO en dit heb ik december 2018 gehaald. Met heel veel plezier doe ik mijn werk, persoonlijkheid vind ik het belangrijks in dit vak en om koper en verkoper met elkaar te verbinden tot een mooi eindresultaat sta ik voor! Ik probeer zo goed mogelijk mijn passie voor dit werk aan de klanten mee te geven en sta daarom met Marijke als een top team de hele week voor u klaar! Hopelijk een keer bij u thuis!

                                                    

 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring