Mijn favorieten

Onze medewerkers

Marijke Berrevoets Makelaardij

Marijke Berrevoets
Marijke Berrevoets
Directeur
Ik ben al vanaf 1990 zelfstandig ondernemer actief, eerst als binnenhuisadviseur en bouwkundig tekenaar. Omdat ik veel gevraagd werd door klanten bij het aanschaffen van een nieuwe woning heb ik in 2004 het roer omgegooid en de opleiding VBO makelaardij gaan volgen. Op 1 november 2008 ben ik met mijn eigen makelaarskantoor begonnen wat een uitstekende combinatie bleek met mijn vorige werkzaamheden.

Met mijn vooropleiding als binnenhuisadviseur en bouwkundig tekenaar, kan ik verkopers goede tips geven om hun woning zo goed mogelijk te presenteren en de kopende partij tips geven om hun woning zo goed mogelijk in te richten of zelfs te verbouwen.

Naast ervaring en kennis van zaken vind ik vertrouwen, persoonlijkheid en inlevingsvermogen hele belangrijke eigenschappen van een makelaar.

Mijn uitgangspunt is om de wens van de klant te vervullen en dat verlies ik tijdens het proces niet uit het oog. Ik vind het geweldig als mijn klanten gelukkig zijn wanneer zij het huis van hun keuze hebben gevonden en dat zij hun huis met een gerust hart kunnen overdragen aan een ander.

Mijn visie is:
Er zijn twee soorten makelaars. De ene groep benadert alles rationeel en de andere legt er ook gevoel in. Ik reken mijzelf tot de tweede groep.

Specialisme van Marijke Berrevoets Makelaardij is, dat ik luister naar uw wensen omtrent wonen. Kwaliteit wordt gewaarborgd door de wijze waarop service en diensten verleend worden.
Laura Berrevoets
Laura Berrevoets
Ik ben Laura Berrevoets en woon in het prachtige dorpje Ouwerkerk en ben net afgestudeerd als HBO Makelaar – Taxateur aan het VBO. In 2020 begin ik met de opleiding Bedrijfsmatig Vastgoed om zo nog meer over het vak te leren en het uit te kunnen oefenen. Als hobby rij ik paard, geniet ik van reizen en ben ik een echte dierenvriend. Sinds september 2016 ben ik werkzaam bij Marijke Berrevoets Makelaardij, met veel plezier oefen ik mijn vak uit, en van de uitdagingen die op mijn pad komen. Er komt veel meer bij het verkopen van woningen kijken en dat maakt het interessant en nooit saai! Bij het opnemen van nieuwe woningen zult u mij ook gaan tegenkomen samen met Marijke, van haar kan ik zoveel mogelijk informatie krijgen over de woningen zodat wij beide weten wat wij verkopen. Wie weet komen wij elkaar binnenkort tegen op kantoor of bij u thuis!